Healing Tao

Critical Alignment

Critical Alignment is ontwikkeld door Gert van Leeuwen. Het is een goed onderbouwde methode om blokkades in het lichaam te doorbreken. Blokkades die zijn ontstaan door overbelasting, stress of spanning.

Jarenlang opgebouwde spanning raak je niet in een keer kwijt. Dit heeft tijd en aandacht nodig. Door gebruik van tools; een rubberen strip, opgerold vilten matje, boogje en schouderstandbankje, wordt door de houding en diepe druk spanning vrijgemaakt.

Doordat spanning in de spieren verdwijnt, ontstaat er ruimte en bewegingsvrijheid in de gewrichten en wervels. De authentieke houding wordt door middel van een secuur stappenplan en elf verbindingen opgebouwd.

Natuurlijke houding

Door verdeling van kracht en balans ontwikkelt zich een lichte en open lichaamshouding. Een natuurlijke houding waarin je fysieke ontspanning ervaart en doorwerkt op mentaal niveau.

De rust en ruimte die we meestal zoeken in onze omgeving, ervaren we nu binnenin onszelf. In de Hatha yogalessen wordt de strip en rolletje gebruikt om spanning in de spieren te ontladen als onderdeel in opbouw naar de asana’s.

Mensen met verschillende nek- en rugklachten ervaren positieve veranderingen door de CAY methode.

Wil je aan een Hatha yoga les deelnemen, geef je dan op via het contactformulier.

Critical Alignment Amsterdam
www.criticalalignment.nl