Hatha Yoga

Workshop Yoga

Workshop Yoga

Met een vertrouwde groep ontspannen en in evenwicht komen. Dat is de bedoeling van onze workshop Yoga. Met onze workshop Yoga leren wij je kennis maken met Yoga in een vertrouwde groep mensen.

Misschien verlaagt dat de drempel om aan je innerlijke balans te kunnen werken zonder dat je je opgelaten voelt in een voor jou ‘vreemde’ omgeving met anderen. Bel of mail ons en kom eens kijken of neem een proefles.

Maak kennis met Yoga

Een workshop Yoga is de ideale manier om kennis te maken met de diverse Yoga stijlen. Je kunt bij ons met een groep van maximaal 7 personen in een vertrouwde ontspannen omgeving werken aan het bewustzijn van je lichaam en geest.

De workshop Yoga is geheel aan te passen aan de wensen van de groep. Handig om te weten: Yoganique is goed bereikbaar en de yogaruimte is op de begane vloer.

Persoonlijke aandacht

De workshop Yoga kenmerkt zich door persoonlijke aandacht zoals die bij al onze Yogalessen gegeven wordt. De workshop Yoga is niet prestatie gericht en biedt de mogelijkheid om in een rustig tempo binnen de eigen grenzen mee te doen.

De Yoga workshop kenmerkt zich door het rustige tempo. De oefeningen zijn niet te lang en te zwaar zodat iedereen aan de workshop Yoga kan deelnemen.